Cum să elimini urmăritorii de pe TikTok

Fotografia de profil a lui Carolyn Howell, autoare

Carolyn Howell

Ultima actualizare: 17 aprilie 2025

TikTok
Vrei mai mulți TikTok reali TikTok ?

Fără urmăritori, nu vei avea o comunitate cu care să-ți poți împărtăși cunoștințele, abilitățile, creativitatea etc. Ai nevoie de urmăritori pe platformele de socializare pentru a-ți construi o prezență, a-ți dezvolta brandul și a-ți face vocea auzită. Sau poate vrei să afli cum poți vedea pe cine ai urmărit recent pe TikTok. Dar ce se întâmplă dacă vrei să-ți reconstruiești TikTok de la zero? Sau, poate, ai nevoie să elimini conturile false, trolii și spammerii. Pentru a-ți optimiza TikTok , află cum să nu mai urmărești pe nimeni pe TikTok și, totodată, explorează cum poți elimina urmăritorii de pe TikTok o mai bună confidențialitate. Continuă să citești pentru a afla cum să elimini urmăritorii de pe TikTok. 

O fotografie cu un coș de gunoi din metal de culoare gri.

Cum să elimini un abonat pe TikTok

Dacă ai un cont personal privat, TikTok esențial să știi cum să elimini un urmăritor de pe TikTok pentru a-ți păstra confidențialitatea. În plus, este important să înveți cum să deconectezi pe cineva de pe Tiktok tău Tiktok . Dacă ai un cont personal public sau un cont de afaceri, eliminarea anumitor persoane din lista ta de urmăritori poate fi, de asemenea, necesară pentru a menține siguranța și integritatea comunității tale. Pentru a-ți gestiona eficient TikTok , învață cum să elimini pe cineva din lista de prieteni pe TikTok, ceea ce este similar cu eliminarea unui urmăritor din contul tău. Cum elimini un TikTok ?

Pentru a elimina un urmăritor din profilul tău:

  1. Accesează-ți profilul. 
  2. Atingeți opțiunea „Urmăritori” de sub imaginea de profil. 
  3. Găsiți persoana pe care doriți să o eliminați, apoi atingeți cele trei puncte de lângă numele acesteia. 
  4. Selectează opțiunea „Elimină acest urmăritor”.

Pentru a elimina un urmăritor din profilul său:

  1. Accesează profilul persoanei respective. Poți apăsa pe profilul acesteia din secțiunea de comentarii a videoclipului tău sau o poți căuta folosind numele de utilizator. 
  2. Atinge pictograma/săgeata „Partajare” din colțul din dreapta sus. 
  3. Selectează opțiunea „Elimină acest urmăritor” din partea de jos.

Dacă vrei să împiedici o persoană să te urmărească și să interacționeze cu contul tău în orice fel, o poți bloca. Reține că utilizatorii blocați te pot căuta în continuare pe TikTok îți pot vizualiza profilul. Cu toate acestea, nu vor putea vedea informațiile din profilul tău și nici videoclipurile tale. De asemenea, nu vor putea să-ți trimită mesaje prin căsuța de mesaje. Pentru a menține un mediu pozitiv, află cum să blochezi pe cineva pe TikTok creează un spațiu online sigur pentru interacțiunile și creativitatea ta.

Pentru a bloca un cont dintr-un videoclip:

  1. Atingeți secțiunea „Comentarii” de pe videoclipul dvs. 
  2. Apăsați lung pe profilul persoanei pe care doriți să o eliminați. 
  3. Atingeți opțiunea „Gestionare comentarii multiple”. 
  4. Selectați persoana pe care doriți să o eliminați. 
  5. Atingeți „Mai multe”, apoi atingeți „Blocare conturi”. 

Pentru a bloca un cont din profilul lor:

  1. Accesează profilul persoanei respective. Poți apăsa pe profilul acesteia din secțiunea de comentarii a videoclipului tău sau o poți căuta folosind numele de utilizator. 
  2. Atinge pictograma/săgeata „Partajare” din colțul din dreapta sus. 
  3. Selectează „Bloc” în partea de jos. 

O persoană îmbrăcată într-o salopetă roșie trage după ea un coș de gunoi cu roți.

Cum să ștergi toți urmăritorii de pe TikTok

Dacă vrei să o iei de la zero și să-ți reconstruiești comunitatea de la zero, s-ar putea să te întrebi cum poți elimina toți urmăritorii de pe TikTok. Dacă te întrebi cum poți face ca cineva să nu te mai urmărească pe TikTok, ia în considerare eliminarea tuturor urmăritorilor pentru un nou început al profilului tău. Din păcate, nu există nicio opțiune care să-ți permită să elimini mai mulți urmăritori sau pe toți urmăritorii cu un singur clic. Va trebui să parcurgi lista de urmăritori și să îi elimini pe rând. Aceasta este singura modalitate de a proceda dacă vrei să-ți elimini toți urmăritorii, dar să păstrezi toate videoclipurile, istoricul profilului și informațiile.

Reține că, atunci când elimini unul dintre TikTok tăi TikTok , aprecierile și comentariile lor la videoclipuri vor rămâne. Poți șterge comentariile lor, dar acest lucru va fi, de asemenea, un proces îndelungat dacă sunt foarte multe de șters — chiar și cu opțiunea de a gestiona mai multe comentarii simultan. Poți bloca conturile respective pentru a elimina imediat și toate interacțiunile lor.

Cu toate acestea, îți poți dezactiva contul dacă dorești să ștergi întreaga listă de urmăritori, pentru a-i împiedica să-ți vizualizeze profilul și conținutul. 

Urmați pașii de mai jos:

  1. Accesează-ți profilul și atinge meniul din colțul din dreapta sus. 
  2. Atingeți opțiunea „Cont”. 
  3. Selectați „Dezactivare” sau „Ștergere cont”. 
  4. Selectează „Dezactivează contul” dacă dorești să-l ascunzi de toată lumea și să-ți păstrezi temporar tot conținutul. Îl poți reactiva și îți poți recupera conținutul oricând. 
  5. Selectează opțiunea „Șterge definitiv contul” dacă nu dorești să rămână nicio urmă a acestuia și a întregului tău conținut de pe web. Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a anula cererea de ștergere și a-ți reactiva contul, în cazul în care te răzgândești.

Indiferent dacă îți dezactivezi sau îți ștergi contul, poți începe de la zero cu unul nou, așa că nu vei avea niciun urmăritor.

 Decupajele din hârtie formează cuvântul „GOODBYE”.

Cum să elimini urmăritorii de pe TikTok: Ce se întâmplă după aceea?

În articolul„Cum să ștergi urmăritorii de TikTok”, vei afla strategii eficiente pentru a elimina rapid și ușor toți urmăritorii nedoriți. Când elimini un TikTok , TikTok îl TikTok pe acesta? Ce se întâmplă când elimini urmăritorii?

  • TikTok o anunță pe persoana respectivă după ce o elimini din lista ta de urmăritori sau o blochezi. 
  • Nu vei mai apărea în lista lor de persoane urmărite. Totuși, nu vor afla acest lucru decât dacă vor căuta numele tău în lista respectivă. Una dintre numeroasele întrebări pe care le au utilizatoriieste dacă lista TikTok este ordonată.
  • Mesajele lor vor rămâne în căsuța ta de primire. În funcție de setările tale de confidențialitate și de faptul dacă ai blocat sau nu contul respectiv, este posibil ca aceștia să nu-ți mai poată trimite mesaje.
  • Te pot urmări din nou dacă ai un cont privat, dar va trebui să le aprobi cererea de urmărire. Dacă ai un cont public, te pot urmări oricând — cu excepția cazului în care le blochezi contul. 
  • Videoclipurile tale pot apărea în continuare în secțiunea „Pentru tine” a utilizatorului respectiv, în funcție de preferințele sale de conținut de pe platformă. Dacă blochezi un cont, utilizatorul respectiv nu va mai putea vedea niciunul dintre videoclipurile tale. 
  • Fostii tăi urmăritori vor putea în continuare să vadă conținutul și informațiile tale publice atunci când îți vor vizita profilul. 
  • În funcție de setările de confidențialitate ale videoclipului tău, orice fost abonat ar putea în continuare să interacționeze cu conținutul tău, cu excepția cazului în care îl blochezi.

O femeie face cu mâna în semn de rămas-bun.

Construirea și modelarea TikTok pe care ți-o dorești

Poți controla cine te urmărește pe TikTok. Calitatea urmăritorilor tăi influențează TikTok a tuturor celor din comunitatea ta. Așadar, eliminarea anumitor urmăritori este o opțiune excelentă de curățare a contului, pentru a menține TikTok dorită TikTok .

Eliminarea urmăritorilor te poate proteja pe tine, pe prietenii tăi, pe familie și pe fanii tăi adevărați de persoanele care ar putea să te hărțuiască, să te urmărească, să te trolleze sau să te intimideze. Eliminarea persoanelor nedorite sau deranjante poate facilita moderarea secțiunii de comentarii. În funcție de anumiți factori, urmăritorii eliminați ar putea totuși să interacționeze cu tine prin intermediul videoclipurilor tale.

Dacă știi cum să elimini urmăritori pe TikTok un control mai bun asupra comunității tale. De asemenea, poți îmbunătăți precizia cu care îți vizezi publicul, pentru a atrage atenția doar a celor mai potriviți utilizatori pentru conținutul tău.

Abonați-vă la un plan High Social pentru a beneficia de tehnologia avansată și exclusivă de direcționare bazată pe inteligență artificială. Asigurați-vă că ajungeți la utilizatori cu adevărat interesați, care vor contribui întotdeauna la un angajament pozitiv. Începeți să vă dezvoltați TikTok !

TikTok