Hoe nauwkeurig is de functie TikTok nu’ TikTok ?
Wil je weten wanneer een wederzijdse volger actief is op TikTok? Je kunt de online status TikTok je TikTok bijhouden door de instelling ‘Activiteitsstatus’ TikTokin te schakelen. Maar hoe nauwkeurig is TikTok ‘Nu TikTok ?
Ontdek hoe het werkt en hoe je kunt profiteren van iemands actieve status.

Wat is de activiteitsstatus op TikTok?
Wat is de activiteitsstatus op TikTok? Met de activiteitsstatusTikTok kun je zien of iemand op dit moment actief of online is, of hoe lang het geleden is dat hij of zij voor het laatst actief was. Deze functie is alleen beschikbaar voor volwassen gebruikers en werkt alleen voor wederzijdse volgers/vrienden, en alleen als zowel jij als je vriend deze functie hebben ingeschakeld.
Als je je vrienden wilt laten weten wanneer je online bent en andersom, kun je als volgt de activiteitsstatus inschakelen:
- Ga naar je profiel.
- Tik op het pictogram met de drie streepjes rechtsboven.
- Kies ‘Instellingen en privacy’.
- Kies ‘Privacy’.
- Tik op de schakelaar voor ‘Activiteitsstatus’ om deze in te schakelen. Deze instelling is standaard uitgeschakeld.
Kun je zien of iemand actief is op TikTok?
Kun je zien of iemand actief is op TikTok? Je kunt zien of iemand actief is op TikTok :
- Jullie volgen elkaar.
- Jullie hebben allebei de instelling ‘Activiteitsstatus’ ingeschakeld.
Als de activiteitsstatus van jou of je vriend(in) is uitgeschakeld, kan geen van beiden zien wanneer de ander online is. Wanneer je deze instelling inschakelt, kunnen al jullie gezamenlijke volgers die hun activiteitsstatus ook hebben ingeschakeld, zien wanneer je actief bent.
Als je TikTok verlaat, kunnen ze zien hoe lang het geleden is dat je daar voor het laatst actief was. Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van 18 jaar en ouder.
Is de status TikTok nu TikTok ” correct? Lees verder om daar achter te komen.

Hoe nauwkeurig is de functie TikTok Now’ en hoe kun je zien of iemand actief is?
Is de TikTok status TikTok nauwkeurig? De functie ‘Actieve status’ TikTokis niet 100% nauwkeurig. Als je vriend(in) online is op TikTok, zie je een groene stip op zijn of haar profielfoto. De groene stip/actieve status blijft echter vaak nog enkele minuten zichtbaar nadat de persoon het platform heeft verlaten.
Of iemand actief is, kun je zien als je zijn of haar profiel bekijkt op de volgende plekken op TikTok:
- Je vriendenlijst
- Je inbox en berichtenthreads
- Het profiel van een wederzijdse volger, d.w.z. wanneer je naar het profiel van een wederzijdse volger gaat en de lijst met volgers bekijkt.
- De lijst met gebruikers die verschijnt wanneer je een profiel selecteert om een video mee te delen of om in een reactie te taggen.
Wanneer iemand het platform verlaat, zie je een tijdstempel dat aangeeft hoe lang het geleden is dat hij of zij voor het laatst actief was. De status van zijn of haar laatste activiteit is op de volgende plaatsen te zien:
- Je vriendenlijst.
- Je inbox en berichtenthreads
De laatste actieve status van een wederzijdse volger is zichtbaar tot twee dagen nadat hij of zij voor het laatst online was op TikTok. Als de persoon al langer dan twee dagen niet meer op het platform is geweest, zie je geen tijdstempel meer.

Wanneer moet je je actieve status verbergen?
Net als de functie ‘Profielweergaven’TikTok werkt ‘Activiteitsstatus’ alleen voor twee mensen die deze instelling hebben ingeschakeld. Als je anderen wilt kunnen zien, moeten zij jou ook kunnen zien. Als je echter de voorkeur geeft aan privacy, werkt het privacyscherm ook in beide richtingen: als zij jou niet kunnen zien, kun jij hen ook niet zien.
Een openbaar profiel is een ideale keuze voor contentmakers op alle sociale mediaplatforms, omdat het je bereik en betrokkenheid maximaliseert. TikTok bepaalde privacyfuncties waarmee je beter kunt bepalen wie contact met je kan leggen. Met een openbaar profiel kun je nog steeds het volgende beperken:
- Wie mag op je berichten en Stories reageren en wie kan reacties filteren?
- Die je kunnen vermelden in hun beschrijvingen, stickers, reacties en verhalen.
- Wie kan je privéberichten sturen, en of mensen kunnen zien of je hun berichten hebt gelezen.
- Wie mag je berichten of Stories toevoegen?
- Wie mag je video’s gebruiken in een Duet of Stitch?
- Wie kan er stickers maken met jouw video's?
- Wie kan je video’s downloaden en op andere platforms delen?
- Wie kan je lijst met volgers , video’s die je leuk hebt gevonden en favoriete geluiden zien?
- Of de mensen die je volgt kunnen zien wanneer je hun berichten bekijkt.
- Of de accounts die je bezoekt, kunnen zien wanneer je hun profielpagina bekijkt.
Je kunt al deze instellingen beheren via je Profiel>Menu>Instellingen en privacy> Privacy.

Moet je je volgers laten weten wanneer je actief bent op TikTok?
Door je volgers te laten weten wanneer je actief bent op TikTok ze de kans om in realtime met je in contact te komen. Dit is een kans die je niet mag missen, vooral als je niet live kunt gaan. Om je actieve status zichtbaar te maken, moet je natuurlijk wel je fans terugvolgen. Hierdoor voelen zij zich ook gezien en gewaardeerd, dus het is een win-winsituatie voor iedereen.
Hoe nauwkeurig is de functie TikTok Now’? Hoewel de functie voor de actieve status niet 100% nauwkeurig is, is deze toch behoorlijk betrouwbaar. Als je sommige van je volgers terugvolgt, kan hun actieve status je helpen om je posts op het juiste moment te plaatsen.
En als je hulp nodig hebt om meer gebruikers te bereiken die je graag zouden volgen en die jij ook graag terug zou willen volgen, meld je dan aan voor een High Social-abonnement!
De geavanceerde, eigen AI-technologie van High Social versterkt het aanbevelingsalgoritme TikTok. Dit betekent dat je dubbel zoveel mogelijkheden krijgt om je doelgroep te bereiken! Bereik meer kijkers die de grootste kans hebben om trouwe fans te worden. Begin TikTok met het uitbouwen van je TikTok !
TikTok