Cum să ascunzi pe cine urmărești pe TikTok: asigură-ți confidențialitatea

Fotografia de profil a lui Carolyn Howell, autoare

Carolyn Howell

Ultima actualizare: 17 aprilie 2025

TikTok
Vrei mai mulți TikTok reali TikTok ?

Știai că TikTok oferă TikTok conturilor publice numeroase opțiuni pentru a păstra confidențialitatea anumitor informații? Indiferent dacă optezi pentru un TikTok public sau privat, află cum poți ascunde lista persoanelor pe care le urmărești pe TikTok. 

Continuă să citești pentru a afla cum poți adăuga un nivel suplimentar de securitate informațiilor tale personale și conexiunilor tale! 

Poți ascunde pe cine urmărești pe TikTok?

Când o persoană îți vizitează pagina de profil, va vedea imediat următoarele informații sub fotografia ta de profil:

  • Câte conturi urmărești
  • Numărul de urmăritori
  • Numărul de aprecieri
  • Biografia ta și linkul (dacă există)

Poți ascunde pe cine urmărești pe TikTok? Desigur! Este ușor să îți faci lista de persoane urmărite privată. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a TikTok pe cine urmărești pe TikTok prin setările de confidențialitate:

  1. Accesează-ți profilul apăsând pe pictograma de profil din colțul din dreapta jos al ecranului. 
  2. Atinge pictograma cu treilinii/Meniu din colțul din dreapta sus. 
  3. Selectează „Setări și confidențialitate”. 
  4. Atingeți opțiunea „Confidențialitate”. 
  5. În secțiunea „Interacțiuni”, atingeți „Lista celor urmăriți”, apoi selectați „Doar tu”. 

Când treci la un cont privat , accesul la lista ta de conturi urmărite este, de asemenea, restricționat. Aceasta va fi accesibilă doar pentru urmăritorii tăi aprobați, cu excepția cazului în care alegi să faci lista vizibilă doar pentru tine. Persoanele care nu te urmăresc nu vor putea vedea lista conturilor pe care le urmărești; vor vedea doar numărul acestora. 

În funcție de celelalte setări de confidențialitate pe care le ai, vizitatorii profilului tău pot accesa videoclipurile pe care le-ai apreciat, postările pe care le-ai marcat ca favorite și TikTok

Poți ascunde cine te urmărește pe TikTok?

Poți ascunde lista celor care te urmăresc pe TikTok? Da, dar poți ascunde lista de urmăritori doar de cei care nu te urmăresc. Singura opțiune este să-ți setezi contul ca fiind privat, astfel încât doar urmăritorii tăi să poată vedea cine mai urmărește pagina ta. 

Urmați acești pași pentru a trece la un cont privat:

  1. Accesează-ți profilul apăsând pe pictograma de profil din colțul din dreapta jos al ecranului. 
  2. Atinge pictograma cu treilinii/Meniu din colțul din dreapta sus. 
  3. Selectează „Setări și confidențialitate”. 
  4. Atingeți opțiunea „Confidențialitate”. 
  5. Atinge butonul de comutare de lângă „Cont privat ” pentru a-ți seta contul ca fiind privat. 

După ce activezi setarea de cont privat, numai utilizatorii aprobați te pot urmări și pot accesa conținutul tău. Cu toate acestea, toți cei care te urmăreau înainte de a trece la un cont privat vor rămâne. Este posibil să fie necesar să parcurgi lista de urmăritori pentru a elimina manual utilizatorii cărora nu dorești să le acorzi acces la profilul tău. 

Cu un cont privat, utilizatorii care nu te urmăresc te pot găsi în continuare pe TikTok îți pot vizualiza profilul. Aceștia vor vedea numărul tău de urmăritori și numărul de conturi pe care le urmărești, dar nu vor putea vizualiza aceste liste. 

Află cum să ascunzi pe cine urmărești pe TikTok

Dacă știi cum să îți setați ca private conturile pe care le urmărești pe TikTok , îți TikTok un nivel sporit de confidențialitate. De asemenea, îți protejezi familia și prietenii care se află pe lista ta de persoane urmărite. 

Pe lângă faptul că știi cum să ascunzi persoanele pe care le urmărești pe TikTok, poți folosi și un al doilea TikTok , privat. Aceasta este o opțiune excelentă dacă trebuie să menții un cont public în calitate de creator sau brand pe TikTok. Nu va trebui să-ți faci griji cu privire la informațiile personale la care are acces oricine de pe platformă. 

Iar dacă ai nevoie de ajutorul unor experți pentru a-ți gestiona contul public de creator sau de brand, abonează-te la un plan High Social! 

Beneficiați de o creștere organică accelerată cu ajutorul tehnologiei avansate și exclusive de targetare bazată pe inteligență artificială (AI) a High Social. Intrați instantaneu în contact cu publicul cu adevărat interesat, cel mai probabil să apese butonul „Urmărește ”. 

Începe să-ți dezvolți contul TikTok !

O femeie își ascunde chipul în spatele unui buchet de flori roșii.

Cum să ascunzi pe cine urmărești pe TikTok: Întrebări frecvente 

TikTok numeroase opțiuni pentru a spori nivelul de confidențialitate al unui cont. Haideți să rezumăm tot ce trebuie să știți despre ascunderea listelor de persoane urmărite și de urmăritori pe TikTok.

Dacă TikTok meu TikTok privat, pot vedea ceilalți pe cine urmăresc?

Dacă ai un TikTok privat TikTok , lista celor pe care îi urmărești este, de asemenea, privată, adică persoanele care nu te urmăresc nu vor vedea pe cine urmărești. Cu toate acestea, dacă nu îți modifici setările de confidențialitate, cei care te urmăresc pot accesa lista conturilor pe care le urmărești. 

Cum pot ascunde lista de urmăritori de pe TikTok?

Poți ascunde lista de urmăritori de cei care nu te urmăresc doar trecând la un cont privat. Urmăritorii pe care îi aveai înainte de această schimbare și cei pe care îi vei aproba ulterior vor putea în continuare să-ți vadă lista de urmăritori.

Ce poți face dacă vrei ca doar urmăritorii aprobați de tine să aibă acces la lista ta de urmăritori? Va trebui să parcurgi lista și să elimini urmăritorii unul câte unul sau în bloc. 

Cum poți ascunde de urmăritorii tăi pe cine urmărești?

Reține că, atunci când folosești un cont privat, persoanele pe care le urmărești vor rămâne vizibile pentru cei care te urmăresc. Pentru a-ți seta lista de persoane urmărite ca fiind privată, accesează Profilultău >Meniu>Setări și confidențialitate>Confidențialitate. Apoi, la secțiunea Interacțiuni, atinge Lista de persoane urmărite și selectează „Doar tu”. 

Ce alte informații TikTok meu TikTok pot păstra confidențiale?

Pe lângă lista celor pe care îi urmărești, poți seta ca private și videoclipurile la care ai dat „Like” și sunetele preferate. Poți dezactiva starea de activitate, astfel încât ceilalți utilizatori să nu vadă că ești activ/online pe TikTok. Poți alege cine îți poate trimite mesaje directe (DM-uri).

În plus, poți opta să dezactivezi vizualizările profilului și ale postărilor. Astfel, ceilalți utilizatori nu vor ști când le vizualizezi profilul sau postarea. 

TikTok