Cum să vezi repostările pe TikTok: verifică-ți conținutul repostat

Fotografia de profil a lui Carolyn Howell, autoare

Carolyn Howell

Ultima actualizare: 17 aprilie 2025

TikTok
Vrei mai mulți TikTok reali TikTok ?

Pe rețelele sociale, opțiunea „Distribuie” menține conținutul în atenție, contribuie la creșterea vizibilității postărilor și susține interacțiunea cu utilizatorii. Funcția „Distribuie” TikTokle permite creatorilor de conținut să ajungă la un public mai larg. Opțiunea „Repost”, în special, oferă o modalitate rapidă de a apărea în mai multe fluxuri „Pentru tine”. Vrei să afli cum poți vedea reposturile pe TikTok? Continuă să citești! 

Cum să redistribuiești pe TikTok computer și TikTok telefon

TikTok utilizatorilor o varietate de opțiuni pentru a partaja conținutul celorlalți și pentru a contribui la menținerea unui nivel ridicat de implicare a comunității. Când atingi pictograma „Partajează” de pe o postare, vei descoperi numeroase modalități de a partaja cu ceilalți conținutul original care îți place. 

Poți partaja imediat o postare cu TikTok tale TikTok prin mesaje directe (DM). De asemenea, poți distribui videoclipul prin e-mail sau pe alte platforme sociale. Dacă dorești să partajezi conținut interesant, informativ sau distractiv cu urmăritorii tăi, folosește funcția „Repost ”. 

Funcția de repostare afișează imediat conținutul în fluxurile de știri ale urmăritorilor tăi. Iată cum poți reposta pe TikTok computer:

  1. Treceți cu cursorul peste pictograma „Partajare” din colțul din dreapta jos al videoclipului. 
  2. Dă clic pe „Repost”. 
  3. Pictograma „Distribuie” îți oferă, de asemenea, mai multe opțiuni pentru a distribui postarea pe alte canale, prin mesaje directe sau prin e-mail

Urmează acești pași pentru a redistribui conținut atunci când folosești TikTok pe telefon:

  1. Atinge pictograma „Partajare” din colțul din dreapta jos sau apasă și ține apăsat pe videoclip. 
  2. Atinge butonul alb și galben „Repost ”. 

Cum să anulezi o repostare

După ce redistribui un videoclip, deasupra numelui autorului original și a descrierii videoclipului apare imediat o casetă mică cu mesajul „Ai redistribuit ”. Iată cum poți afla dacă ai redistribuit un TikTok. 

Dacă ai apăsat din greșeală butonul „Repost” sau te-ai răzgândit în privința repostării conținutului, urmează acești pași pentru a anula un „Repost”:

  1. După ce apeși pe „Repost”, apasă imediat pe caseta „Ai repostat ”. Aceasta va apărea doar câteva secunde deasupra TikTok al autorului videoclipului și a descrierii videoclipului. 
  2. Dacă nu reușești să apeși butonul „Ai redistribuit ” înainte ca acesta să dispară, accesează-ți profilul. Apoi, apasă pe folderul „Redistribuit” și deschide videoclipul pe care dorești să îl elimini. Apasă pe butonul „Ai redistribuit ”. 
  3. Atinge „Repostat”, apoi atinge „Elimină repostarea”. 

Unde sunt repostările mele de pe TikTok?

Unde sunt repostările mele de pe TikTok? Dacă vrei să afli cum poți vedea ce ai repostat pe TikTok, accesează pagina ta de profil. Caută folderul/fila cu aceeași pictogramă cu două săgeți ca și butonul „Repost”. Dacă vrei să afli cum poți vedea repostările altcuiva pe TikTok, caută pur și simplu același folder pe pagina de profil a respectivei persoane. 

Vrei să afli unde poți vedea pe TikTok repostările TikTok făcute TikTok alți utilizatori activi? Le vei găsi în „Inbox”. Dar, mai întâi, trebuie să activezi notificările push pentru TikTok. Urmează acești pași pentru a afla cum poți vedea repostările tale pe TikTok

  1. Accesează pagina de profil și atingepictograma Meniu (cele trei linii ) din colțul din dreapta sus. 
  2. Atingeți „Setări și confidențialitate”. 
  3. În secțiunea „Conținut și afișare”, atingeți „Notificări”. 
  4. Atingeți „Notificări push”, apoi atingeți butonul de comutare de lângă „Permite notificările ” pentru a activa această setare. 
  5. Alegeți modul în care doriți să primiți alertele de pe dispozitiv, apoi atingeți săgeata de întoarcere
  6. Când te întorci la pagina principală de setări pentru Notificări, atinge butonul de lângă „Repostări” pentru a activa această opțiune. 

Vei primi o notificare în căsuța de primire atunci când cineva redistribuie videoclipul tău

Cum să vizualizați repostările de pe TikTok obține informații mai detaliate despre public

Cunoașterea modului în care poți vedea repostările pe TikTok se aplică TikTok monitorizării repostărilor videoclipurilor tale. Acest lucru îți oferă informații mai detaliate despre ceea ce publicul tău consideră cel mai relevant și valoros. Poți valorifica aceste informații pentru a crea mai mult conținut care are cele mai mari șanse de a genera aprecieri, comentarii și distribuiri. 

Atragerea unor spectatori cu adevărat interesați joacă, de asemenea, un rol crucial în generarea unui nivel ridicat de interacțiune pentru postările tale. Abonează-te acum la un plan High Social pentru a obține acest lucru de fiecare dată când publici o nouă postare!

Optimizați-vă strategia de segmentare a publicului și ajungeți la un public mai larg cu ajutorul tehnologiei avansate și exclusive de segmentare bazată pe IA de la High Social. Această soluție inteligentă funcționează la fel de eficient ca și algoritmul de recomandare TikTok. Asta înseamnă că veți beneficia de o putere de segmentare dublă și veți înregistra o creștere organică accelerată. 

Începe să-ți dezvolți contul TikTok !

O femeie îmbrăcată într-un blazer roz stă pe niște trepte de beton și își face un selfie pentru TikTok ei TikTok .

Repostări TikTok : Întrebări frecvente

Repostările tale sunt publice? Poți ascunde conținutul repostat? Iată câteva întrebări frecvente suplimentare despre repostarea pe TikTok. 

Cum pot șterge o repostare de pe pagina mea de profil?

Urmează acești pași pentru a șterge un videoclip redistribuit din profilul tău:

1. Accesează-ți profilul.
2. Atinge folderul „Redistribuit” și selectează videoclipul pe care dorești să îl ștergi.
3. Atinge butonul „Ai redistribuit ” din partea de jos, apoi atinge „Redistribuit”.
4. Atinge „Elimină redistribuirea”. 

Pot să ascund repostările mele de pe TikTok?

Din păcate, nu poți seta folderul „Repost” ca fiind privat. Poți trece la un cont privat, astfel încât doar urmăritorii tăi să poată vedea tot conținutul pe care l-ai repostat. Dacă vrei să salvezi TikTok și să le păstrezi private, încearcă în schimb aceste opțiuni:

– Folosește funcția „Salvează videoclipul ”. Aceasta salvează videoclipul pe dispozitivul tău, astfel încât să îl poți accesa oricând, fără a folosi TikTok. 
– Folosește funcția „Marchează ”. Atinge pictograma „Marchează” de pe o postare pentru a adăuga videoclipul în folderul tău„Marcate/Favorite ”. Acest folder este întotdeauna privat.
– Folosește butonul „Îmi place” și setează folderul „Videoclipuri apreciate” ca fiind privat. Folosește această opțiune dacă nu te deranjează ca toate videoclipurile pe care le-ai apreciat să devină private. Accesează setările de confidențialitate și atinge „Videoclipuri apreciate”. Selectează „Doar tu ” ca public pentru folderul „Videoclipuri apreciate ”.

TikTok