Cum să activezi starea „Activ” pe TikTok: obține mai multă interacțiune

Fotografia de profil a lui Carolyn Howell, autoare

Carolyn Howell

Ultima actualizare: 17 aprilie 2025

TikTok
Vrei mai mulți TikTok reali TikTok ?

Vrei să interacționezi mai mult cu utilizatorii pe care îi urmărești și care te urmăresc înapoi pe TikTok? Află cum să activezi starea „activ” pe TikTok le oferi prietenilor tăi acces imediat la tine pe platformă. Profită de încă o ocazie de a-ți menține TikTok activă și implicată. 

Descoperă cum funcționează funcția „Stare de activitate” TikTok!

Cum să schimbi starea de activitate pe TikTok: Cum funcționează starea de activitate a aplicației 

Starea de activitateTikTok le permite urmăritorilor comuni să afle când ești online. Când această funcție este activată, pe fotografia de profil a acestora apare un punct verde. Există mai multe secțiuni pe platformă în care aplicația afișează starea de activitate:

  • Mesaje primite
  • Seriile de mesaje
  • Pagina de profil a unui urmăritor comun
  • Lista utilizatorilor care apare atunci când selectezi pe cineva pe care să-l etichetezi într-un comentariu sau într-o postare.

Rețineți că punctul verde poate apărea încă o perioadă de timp după ce dumneavoastră sau un prieten ați părăsit platforma. Atunci când un cont nu mai este activ (adică nu utilizează aplicația în prezent), TikTok data și ora ultimei activități. Starea „ultima activitate” vă indică cât timp a trecut de la ultima activitate a utilizatorului. 

Ultima dată când un utilizator a fost activ apare încăsuța de mesaje TikTok și în conversații. TikTok ultima dată când un utilizator a fost activ timp de cel mult două zile. Dacă un utilizator rămâne inactiv mai mult de două zile, nu vei mai vedea data și ora. 

Continuă să citești pentru a afla cum poți schimba starea de activitate pe TikTok. 

Cum să activezi starea „Activ” pe TikTok

Dacă nu te deranjează să le arăți TikTok tăi TikTok (abonații pe care îi urmărești și ei te urmăresc) că ești online, activează funcția „Stare de activitate ”. 

Dacă activezi această funcție, vei putea vedea și care dintre prietenii tăi sunt online (dacă și ei au activat această setare). Iată cum poți face asta: 

  1. Accesează-ți profilul
  2. Atinge pictograma cu treilinii/Meniu din colțul din dreapta sus. 
  3. Selectează „Setări și confidențialitate”.
  4. Atingeți opțiunea „Confidențialitate”. 
  5. Atinge butonul de comutare de lângă „Starea activității ” pentru a activa această opțiune. 

Reamintim că tu și prietenii voștri comuni puteți vedea starea de conectare a celuilalt doar dacă amândoi activați această funcție. Nici tu, nici prietenul tău nu puteți vedea starea de activitate a celuilalt dacă doar unul dintre voi a activat această funcție. 

Cum să dezactivezi starea de activitate pe TikTok o navigare discretă și anonimă

Dacă folosești un cont public și ai o mulțime de urmăritori pe care îi urmărești la rândul tău, s-ar putea ca, uneori, să preferi o navigare discretă și anonimă. 

TikTok deosebit de util să știi cum să dezactivezi starea de activitate pe TikTok , mai ales dacă nu vrei să fii deranjat de mesajele directe (DM-uri). 

Iată cum poți dezactiva starea de conectare pe TikTok:

  1. Accesează-ți profilul
  2. Atinge pictograma cu treilinii/Meniu din colțul din dreapta sus. 
  3. Selectează „Setări și confidențialitate”.
  4. Atingeți opțiunea „Confidențialitate”. 
  5. Atinge butonul de comutare de lângă „Starea activității ” pentru a dezactiva această opțiune. 

Reține că, odată ce dezactivezi starea TikTok , nu vei mai putea vedea nici activitatea online a prietenilor tăi. Dar dacă preferi să ignori mesajele directe în timp ce creezi conținut, faci TikTok sau vizionezi videoclipuri, nu trebuie decât să dezactivezi această funcție. 

Alte modalități de a-ți păstra intimitatea pe TikTok

Utilizarea unui cont public este opțiunea ideală dacă doriți să vă maximizați potențialul de creștere pe platformă. 

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă adesea renunțarea la o anumită măsură de confidențialitate. Din fericire, există și alte modalități de a te bucura de intimitate în timp ce folosești aplicația, fără a compromite acoperirea, audiența și interacțiunea. 

Iată câteva opțiuni suplimentare, pe lângă dezactivarea stării de activitate:

  1. Alege cine poate menționa contul tău în descrierile videoclipurilor, în comentarii, în Stories și pe stickere. Poți limita mențiunile la persoanele pe care le urmărești, la prieteni sau la nimeni. 
  2. Alege cine îți poate trimite mesaje directe. De asemenea, poți activa sau dezactiva starea „Citit”, precum și modul „Sigur” (pentru a filtra solicitările de mesaje potențial periculoase). 
  3. Ascunde-ți lista de persoane urmărite de toată lumea sau de cei pe care îi urmărești. 
  4. Limitează accesul la dosarul cu videoclipurile pe care le-ai apreciat. Selectează opțiunea „Urmăritori” sau „Doar tu” pentru a ascunde aprecierile tale de ochii publicului
  5. Dezactivează opțiunea „Vizualizări postări ” pentru ca ceilalți să nu știe când le vizualizezi postările. 
  6. Dezactivează opțiunea „Vizualizări profil ” pentru ca ceilalți să nu afle când le accesezi pagina de profil. 

Vei găsi toate aceste funcții accesând Profilultău >Meniu>Setări și confidențialitate>Confidențialitate

Menține un nivel ridicat de activitate și implicare în comunitatea ta

Dacă îți dorești o TikTok extrem de activă și implicată, trebuie să dai tonul pentru toată lumea. Abonații sunt mai predispuși să interacționeze frecvent cu o pagină care este mereu activă și care răspunde rapid la interacțiunile celorlalți utilizatori. 

Răspunsul prompt la comentarii și mesaje este cea mai simplă modalitate de a menține interesul utilizatorilor și de a-i încuraja să rămână conectați. Dacă le dai follow înapoi celor care te urmăresc activ, le dai de înțeles că ești deschis la interacțiuni mai personale. 

Dacă știi cum să activezi starea „activ” pe TikTok , acest lucru TikTok ajuta să-ți sporești popularitatea în cadrul comunității tale. Această stare transmite accesibilitate și deschidere. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a atrage mai mulți urmăritori care ar putea contribui la implicarea comunității, abonează-te la un plan High Social!

Profitați de tehnologia avansată și exclusivă de targetare bazată pe inteligență artificială (AI) a High Social, care rivalizează cu algoritmul de recomandare TikTokși TikTokcompletează. Dublați-vă capacitatea de targetare și ajungeți la mai mulți utilizatori care ar fi dornici să se alăture TikTok voastre TikTok . 

Începe să-ți dezvolți contul TikTok !

Pe o masă se află un bloc de lemn pe care este imprimat cuvântul „Welcome”.

Ar trebui să activez starea de activitate pe TikTok? Întrebări frecvente

Ai chef să interacționezi în timp real cu urmăritorii comuni? Activează starea „Activ” pentru a le arăta că ești disponibil. Oferindu-le urmăritorilor pe care îi urmărești la rândul tău un acces ușor la tine, poți stimula interacțiunea și poți ajunge la potențiali noi urmăritori! 

Să răspundem la câteva întrebări frecvente suplimentare pentru a rezuma tot ce trebuie să știți despre funcția „Stare activitate” TikTok. 

De ce TikTok îmi afișează starea activității?

Dacă starea de activitate este dezactivată, urmăritorii comuni nu vor vedea când ești online pe TikTok. Dacă activezi această setare, doar cei care au, la rândul lor, starea de activitate activată vor putea vedea când ești online.

Cei care au starea de activitate dezactivată nu vor ști că ești disponibil pentru interacțiuni pe platformă. 

Cum pot activa starea „Activ” pe TikTok 2024?

Urmează acești pași pentru a afla cum să dezactivezi starea „Activ” pe TikTok cum să o activezi:

1. Accesează-ți profilul.
2. Atinge pictograma cu treilinii/Meniul din colțul din dreapta sus.
3. Selectează „Setări și confidențialitate”, apoi atinge „Confidențialitate”.
4. Atinge butonul de comutare de lângă „Starea activității” pentru a o activa sau dezactiva. 

Este exactă informația privind activitatea TikTok?

Cât de precisă este starea de activitate TikTok? Nu este precisă 100%. Punctul verde poate continua să apară lângă fotografia de profil timp de câteva minute după ce utilizatorul a încetat să mai folosească aplicația. După un timp, TikTok afișa ultima stare de activitate a utilizatorului sau cât timp a trecut de la ultima sa activitate. 

TikTok